FAQ

Geld uitgeven beperken

Zorg ervoor dat al je keuzes wel overwogen zijn. Op deze manier voorkom je onnodige uitgaves.

Doelen zetten

Zet doelen voor jezelf en werk hier naar toe. Je zult zien dat je steeds gemakkelijk en dichter bij je doel komt en dit zorgt een enorme motivatie.

Inzicht krijgen

Wanneer je inzicht krijgt weet je waar het fout gaat en waar ruimte is voor verbetering. Op deze manier kan je doelgericht doelstelling zetten.

F.A.Q.

Hoe kan ik met jullie in contact komen?

Als je naar de pagina Over ons gaat kun je een contact formulier invullen met je vraag en je emailadress. Wanneer je dit heb gedaan zullen we binnen 5 werkdagen met je contact opnemen en je vraag zo goed mogelijk beantwoorden. Het is ook mogelijk onder aan de pagina jezelf in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Hoe schrijf ik me uit voor de nieuwsbrief?

Je kunt onze contact gegevens vinden via de pagina contact. Wanneer je ons mailt met de vraag of je kan worden uitgeschreven van de mail antwoorden wij hier binnen 5 werkdagen op en wordt dit voor je geregeld.

Is het mogelijk voor bezoekers om blogs te schrijven voor op de website?

Het uiteindelijke idee van de website is dat er op een gegeven moment ruimte komt voor ambitieuze talent volle schrijvers. Op deze manier kan er nog meer content op de site komen en vooral verschillende soorten content. Je kan hiervoor weer in contact komen via de over ons pagina. 

Is het mogelijk advertenties te plaatsen op de website?

We staan zeker open voor eventuele advertenties op de pagina. We hopen uit te groeien tot een groot platform dat veel gezin kan helpen met het krijgen van inzichten in hun uitgaven. Wanneer je denkt dat je geschikt bent als merk voor deze pagina, kan je zeker contact met ons opnemen.

Nog niet alles duidelijk?

Address

Nederland

Leeuwarden