Over ons

Bestedingsprofiel is gemaakt voor de consument.

Met onze website proberen we mensen te helpen die financieel minder hebben juist wat meer over willen houden. Doormiddel van tips en tricks gaan we jouw stimuleren om zelf stappen te nemen en hierbij gaan we je begeleiden.

We geven je handige tips en tracks en voorbeelden uit de praktijk waarvan wij zeker zijn dat ze werken. Op deze manier krijg je dus relevante en werkende content voor geschoteld die jezelf kan gaan uit testen in de praktijk.

Onze aanpak

  • Je gaat lezen over handigheidjes die je kan toepassen op jouw eigen financiële situatie.
  • Doormiddel van verhalen en ervaringen van andere wordt je gemotiveerd om het zelf ook te doen.
  • Nadat je voor jezelf een doel heb gesteld ga je doelgericht aan de slag om te besparen. Naarmate je dichterbij je doel komt ga je je steeds beter voelen en raak je nog meer gemotiveerd.
  • Wanneer je je doel heb behaald heb je de mogelijkheid om zelf een blog op te zetten of in contact te komen met andere mensen die ook de tips en tricks hebben gevolgd. Op deze manier kun je elkaar helpen en wordt het besparen en het zetten van doelen alleen maar leuker.

Kernwaardes

Besparen 

Een is grote stap, maar het kan je zoveel opleveren als je dit op de lange termijn kan toepassen. Dat is nou precies waarbij wij jouw gaan helpen!

Ons doel

Ons doel is dat jij onze site bruikbaar vind en dat je ons tips en tricks gaat toepassen om jouw financiele situatie te verbeteren.

99%

van je geld benut leer je hier.

100e bezoekers waren u voor!

Het krijgen van inzichten in je financiële uitgave is de eerste stap naar succes.

Address

Nederland
Leeuwarden