De laatste jaren brengt geld op de spaarrekening laten staan niet veel meer op. Maar wat moet je dan doen als je wat geld hebt en je wilt investeren? Vastgoed kopen? Dat kan natuurlijk, maar niet iedereen heeft zo’n groot bedrag om te investeren. Zoek je het kleinschaliger? Beleg dan in cryptomunten! 

Cryptomunten, wat zijn dat? 

Cryptomunten, dat is eigenlijk heel eenvoudig uitgelegd: digitaal geld. Een van de bekendste voorbeelden van cryptomunten zijn Bitcoins. Aan de hand van een netwerk van computers die samenhangen, kan je cryptomunten kopen. Wanneer je er koopt gaan de munten meteen van gebruiker naar gebruiker, er is geen derde bij betrokken. Dit is dus anders dan bij het klassieke geld waar een bank bij betrokken is. Wanneer cryptomunt zoals Bitcoin gestegen is, dan kan het je heel wat geld opleveren. Dit is dus een eerste goede investering.

Beleggen in andere zaken 

Wanneer digitaal geld je niet veel zegt, kan je ook op andere manieren investeren. Je kan bijvoorbeeld beleggen in aandelen of obligaties. Je hoeft dit niet in je eentje te doen als je hier niets van kent. Er zijn brokers genoeg zoals DEGIRO die jou hierbij kunnen helpen. Bij DEGIRO beleggen, dat wil zeggen dat je bij een van de grootste brokers van Nederland gaat investeren. DEGIRO is uitsluitend broker, het is geen bank. Je kan geheel in je eentje beleggen, maar uiteraard staan zij je in dit beleggingsproces bij. 

Crypto apps 

Als je eindelijk gekozen hebt in wat je gaat investeren, dan wil je de investering natuurlijk nauw kunnen opvolgen. Heb je toch voor beleggen in crypto gekozen? Dan moet je op zoek naar een goede crypto app. Er zijn tal van crypto apps die je kan gebruiken om jouw belegging op te volgen. Denk maar aan BUX Crypto, Bitvavo en Binance. Welke jij dient te kiezen hangt af van wat je juist nodig hebt en waar je in geïnvesteerd hebt.